El despatx Rebled Advocats ha integrat Bellvehí Advocats i com a resultat Rebled Bellvehí Advocats es converteix en el despatx gironí de referència per a les empreses a la demarcació de Girona. La unió de Rebled i Bellvehí Advocats forma un equip de 18 professionals i tindrà cinc seus: Girona, Calonge, Barcelona, Madrid i Perpinyà. Els dos despatxos es basaven fins ara en l’assessorament legal a les empreses i empresaris, tant en l’àmbit nacional com internacional.  Amb l’acord, Rebled Bellvehí Advocats, de moment, mantindran les seves seus respectives al centre de Girona amb el objectiu de completar a curt termini, la integració física en una sola seu.

Per a Francesc Rebled, fins ara soci director de Rebled Advocats, la integració suposa “consolidar i millorar els serveis jurídics en les diferents  àrees als nostres clients i reforçar encara més la professionalitat de les nostres trajectòries”. Rebled, que va crear el bufet en el 1997, considera que és un moment d’agrair la fidelitat dels clients després de 23 anys i amb aquesta nova aposta valora que “podrem estar molt més al seu costat, especialment, en aquests moments de dificultats econòmiques”.

Jordi Bellvehí, fundador de Bellvehí Advocats, manifesta que  “la integració suposa guanyar estructura i muscle i augmentar les possibilitats i capacitats, a més de crear i potenciar un seguit d’oportunitats que s’obren gràcies a les sinèrgies existents i a una mateixa manera d’entendre i exercir la professió”.

De moment, els dos despatxos mantindran les seus respectives a Girona: a la Plaça Marquès de Camps, nº 1 i al Carrer Jaume I, nº 18.