El despatx Rebled Bellvehí Advocats s’ha instal·lat a Barcelona amb una nova seu que ha inaugurat a la Plaça Francesc Macià, número 3. L’obertura del despatx és una aposta de la direcció del bufet d’advocats, que és dirigit per Francesc Rebled, per apropar el despatx als clients i acompanyar-los en els seus nous reptes, així com posicionar la firma al mercat de Barcelona.

La nova seu consta de 150 m2 i té com a director a l’advocat Miquel Àngel Garcia. Rebled Bellvehí Advocats afronta aquesta nova etapa un any després de la integració de Bellvehí Advocats i a les portes del 25è aniversari que celebrarà l’any que ve. El bufet va ser fundat el 1997 per l’advocat Francesc Rebled i té la seu principal a Girona, a la Plaça Marquès de Camps, i consta de 22 treballadors, dels quals 19 són advocades i advocats. L’obertura de cèntrica oficina a Barcelona coincideix amb la integració de les dues oficines de Girona en una única, que s’ha remodelat per tenir més de 600 m2 -es deixarà la de Gran Via de Jaume I, 18-. Com a despatx concentra la seva principal activat en l’empresa i les empresàries i empresaris.

Per a Francesc Rebled, l’obertura de la seu a Barcelona suposa un nou repte per al despatx i una oportunitat de donar un millor servei als clients. “Una aposta important que arriba en un moment de canvis i que coincideix amb el fet que fa un any de la integració de Bellvehí i a les portes del 25 anys. La nova seu ens permetrà consolidar els nostres clients actuals de Barcelona i posicionar la nostra marca ”, considera Rebled.